VIDEO: Restoran u kojem je usluga užasna i konobari su bezobrazni - ali gosti baš to vole

"Karen's" je interaktivni restoran koji gostima pruža apsurdno i zabavno iskustvo.
Mesto gde se možete žaliti do mile volje na bezobrazne konobare jer takvi i jesu. Osoblje koje tamo radi nema manire, izrazito je nepristojno i za to ih nije briga, ali će vas rado dobro nahraniti i zabaviti na način koji nećete zaboraviti.
Ko je Karen?
Inače, Karen je često žensko ime koje u urbanom rečniku označava osobu koja se konstantno na sve žali. Traži menadžera radnje ako na polici u supermarketu nema njenog omiljenog praška, menadžera restorana ako je slanik pluprazan ili menadžera pumpe jer ne prodaju najdraže bombone njenog deteta.
 
E, pa ovde toga nema. To jest, možete pokušati da se žalite na osoblje, ali nećete apsolutno ništa postići. 
 
"Mrzimo dobru uslugu", moto je u "Karen's" restorana, a gosti se vraćaju upravo zbog toga.
 
Hrana je dobra, usluga grozna - namerno
 
Nude hamburgere, krilca, pomfrit i većinu pržene hrane, koktele i pivo koje nekad možda dobijete rashlađeno. Njihov odgovor na pitanje šta mogu ponuditi gostu je dobra hrana, dobra zabava i iskustvo kakvo ne možete doživeti nigde drugde.
 
Jedino što mole je da ne tražite da zovu menadžera jer ni njega nije briga šta vam smeta. A ako vam je ime Karen, dobićete besplatno piće. 
 
Za sada su "Karen's" restorani u Australiji (Brizbejn, Melburn, Pert, Sidnej) i u Velikoj Britaniji, to jest u Mančesteru i Šefildu.
 
  • Tjax

    19.06.2022 16:49
    Jel to znaci
    Da su svi restorani u smrdiji karen?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva