Gorivo slučajno koštalo samo 69 centi - napunio sve što je mogao, pa pozvao i druge ljude

Ova verzija američke obećane zemlje trajala je tačno tri sata.
Gorivo slučajno koštalo samo 69 centi - napunio sve što je mogao, pa pozvao i druge ljude
Foto: Pixabay
Na benzinskoj pumpi u Rančo Kordovi, u Kaliforniji, u jednom trenutku cena goriva je bila 69 centi po galonu (1 galon = 3,78 litara), a trebalo je da bude 6,99 dolara.
Tako je gorivo u jednom trenutku koštalo oko 20 dinara po litru, preračunato u srpsku valutu. To bi bio razlog da napunite rezervoar do vrha i pozovete rodbinu i prijatelje, ali ne pre nego što se vratite na istu benzinsku pumpu sa kanisterima i dopunite ih do vrha.
Upravo to je uradio Deril Sarita iz obližnjeg Sakramenta, koji je rekao za Newsweek:
 
"Objavio sam cenu na svom Instagram profilu i odgovorio svima koji su mi poslali poruku. Pozvao sam mamu i rekao joj. Pozvala je brata i rekla mu. Mislio sam da je previše dobro da bi bilo istinito dok nisam proverio pokazivač goriva na instrument tabli, koji je pokazao da je rezervoar pun, a potrošio sam samo 14 dolara. Dopunio sam auto, otišao, vratio se sa drugim autom, napunio ga, zatim otišao ponovo i vratio se sa svojim rođakom i napunio nekoliko dodatnih rezervoara. Cela benzinska pumpa bila je zakrčena automobilima."
 
Ova verzija američke obećane zemlje trajala je tačno tri sata. Tada su cene promenjene, odnosno vraćene na realne vrednosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva