VIDEO: Pio vodu iz reke da pokaže da je čista, pa završio u bolnici

Premijer provincije Pendžab Bhagvant Man popio je vodu iz Kali Beina, svete rečice Sultanpur Lohodiju, dva dana pre nego što je zatražio lekarsku pomoć, piše Indipendent.
VIDEO: Pio vodu iz reke da pokaže da je čista, pa završio u bolnici
Foto: Pixabay
Ranije ove nedelje on je primljen u bolnicu Indraprastha Apolo u Delhiju zbog bolova u stomaku. Prema izvorima, on je još uvek u bolnici nakon što je primljen u utorak. Rečeno je da je podvrgnut medicinskim pretragama.
Kali Bein je od velike važnosti za religiju sika. Smatra se da je Nanak Dev, prvi Nanak, tamo pronašao prosvetljenje.
Incident se dogodio na 22. godišnjicu operacije osmišljene za čišćenje rečice pokrenute 2000. godine, a Man je pio iz Kali Beina kako bi dokazao njen uspeh. 
 
Pre nekoliko decenija, otpadne vode i industrijski otpad slobodno su oticali u Kali Bein, dok je korov rastao na obalama. Iako je reka mnogo čistija nego što je bila, nikako nije preporučljivo da se iz nje pije.
 
  • Onako

    25.07.2022 17:10
    Onaj nas onomad sa aflatoxininom u mleku je bio mudriji. Pio je ko zna kkakvo mleko .
    Ovaj postenjacina pa u direktnom prenosu pije zagadjenu vodu.
  • ...

    25.07.2022 12:17
    Mora da ga je za to savetovao Vesić :)
  • G pen

    24.07.2022 21:04
    Prava Zozovaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.