VIDEO: "Vreme je da se preselimo u Rusiju" - novi promotivni turistički snimak postao viralan

Ambasada Rusije u Španiji objavila je promotivni turistički video u kojem se naizgled ismevaju sankcije koje im nameće Zapad zbog invazije na Ukrajinu.
VIDEO: "Vreme je da se preselimo u Rusiju" - novi promotivni turistički snimak postao viralan
Foto: Pixabay
U petak je ruska ambasada u Španiji na svom Tviter profilu podelila video pod naslovom "Vreme je da se preselimo u Rusiju".
Klip, koji traje samo 53 sekunde, sadrži uglavnom slike Rusije, ali su glas i scenario možda najzanimljiviji elementi.
Glas, koji govori na engleskom, ali sa gotovo stereotipnim ruskim akcentom, počinje porukom: "Ovo je Rusija".
 
Zatim nastavlja da promoviše "ukusnu kuhinju, lepe žene, jeftin gas, bogatu istoriju, svetski poznatu literaturu, jedinstvenu arhitekturu, plodno tlo, jeftinu struju i vodu, balet, jeftin taksi i dostavu, tradicionalne vrednosti, hrišćanstvo, gostoprimstvo i votku".
 
Na kraju se pominje privreda koja "može da izdrži hiljade sankcija" i završava se sa "Vreme je da se preselimo u Rusiju. Ne odlažite, zima dolazi".
 
Video je od tada postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi ismevaju njegov sadržaj.
 
  • Veverica

    02.08.2022 07:55
    A njega?
    A glavni adut nije spomenut: Rusi imaju Putina, a Putin ima najskuplje vile, najskuplju jahtu, najskuplje satove...!!
  • B

    01.08.2022 23:32
    V
    Kako sam ponosan da jos malo ovaj narod dostojanstva ima(vlast tu ne racunam ni tkz opoziciju) Objavili su kartu kolektivnog zapada koji je neprijatelj Rusije i samo smo MI mali otocic sto obraz čuvamo.......nadam se da necemo sada pokleknuti kada nismo 90tih A RUSI JESU....cisto da se zna
  • Aga

    01.08.2022 15:41
    Decemar
    Kad dođe svi će hteti u Rusiju , srećom mi ćemo moći i hteti !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.