Na aukciji nakit koji je Elvis Prisli poklonio menadžeru Tomu Parkeru

Kolekcija nakita, koju je legendardni "kralj roka" Elivis Prisli poklonio svom menadžeru Tomu Parkeru, biće na aukciji 27. avgusta, preneo je Rojters.
Kako se navodi, na aukciji će se naći oko dvesta predmeta, među kojima su satovi, zlatno prstenje optočeno draguljima, dugmad za manžetne, lančići, ali i gitara na kojoj je Prisli svirao tokom čuvenog povratičkog nastupa 1968. godine.
Prisila Prisli, supruga legendarnog muzičara, obezbedila je mnoge predmete koji će se naći na zakazanoj aukciji, navodeći da je bila prinuđena na ovaj korak zbog stalnog prisustvom lažnih artefakata na tržištu.
"Želim da znam sa sigurnošću da će ovi autentični predmeti pripasti nekome ko će brinuti o njima, nekome ko će ih ceniti", rekla je Prisila.
 
Zanimljivo je da će se na aukciji naći i neki predmeti koje je dizajnirala Prisila, uključujući artefakte sa logotipom za "TCB bend", prateći Prislijev bend.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.