VIDEO Najčudniji fudbalski stadion: Voz prolazi između terena i tribina

Postoji niz stvari koje bi potencijalno mogle da odvuku pažnju fudbalera tokom utakmica, ali voz koji juri pored terena tokom utakmice mora da je možda najneobičnija od svih.
Međutim, to je realnost za slovački amaterski tim TJ Tatran Čierny Balog, koji svoje utakmice igra pored železničke pruge po kojoj vozovi redovno prolaze, čak i tokom utakmica.
Video koji je na društvene mreže postavio navijač koji prisustvuje utakmici, u kojoj je učestvovao slovački tim, pokazuje koliko igrači moraju da budu fokusirani dok parni voz putuje duž terena tokom meča, a dok gledaoci koji sede na tribinama sa druge strane šina sve to posmatraju.
Osim činjenice da voz prolazi tik pored tribina, buka koju proizvodi motor u kombinaciji sa parom koja se emituje iz voza pokazuje se kao krajnje ometajuća za igrače, iako izgleda da navijači svakako uživaju u predstavi koja se odvija pred njima, budući da su mnogi podelili fotografije i video snimke ove neobične scene.
 
  • boringoldfart

    10.08.2022 09:36
    Brusterovi milioni...
  • Garica

    08.08.2022 07:46
    Najzad
    Eee, hvala bogu da je negde nešto važnije od glupog fudbala! Svaka čast Slovacima!
  • m

    08.08.2022 05:57
    Strasno . Neko uleti klizeci i ode pod voz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.