VIDEO Rik i Morti u Srbiji: Pogledajte animiranu analizu naše zemlje - "najluđeg mesta u svemiru"

Rik i Morti, likovi iz crtanog filma koji kroz šalu i naučno fantastične motive kritikuje različite ustaljene društvene prakse, edukuje i zabavlja, završili su u Srbiji.
Avanture deke Rika i unuka Mortija raznolike su i zabavne i uglavnom se odvijaju na mnoštvo različitih lokacija što na Zemlji, što na drugim planetama i u drugim dimenzijama, a sada su kreativnošću Nikole Silića, ova dva legendarna lika završila u Srbiji, piše portal BizLife.
Naime, Silić je na Jutjubu podelio video koji je sam animirao i napisao, a koja se ne pojavljuje u originalnom serijalu. Zanimljivo je da je animacija toliko dobro odrađena da su se čak i oni koji su crtani gledali od prve do poslednje epizode zapitali da li im je ovo negde promaklo.
Glavna tema ove "prilagođene avanture" Rika i Mortija je Srbija. Oni kroz portal koji deka Rik, inače ludi naučnik, otvara u skoro svakoj epizodi, završavaju u srušenoj Savamali.
 
Crtać pogledajte u nastavku:
 
  • vau

    14.08.2022 15:07
    Kako je dobro uradio, ne bih nikada pogodio da nije original.
  • ggworl

    14.08.2022 13:49
    @Dusan, ovo nije falsifikat, ovo je blize aproprijaciji zapravo i to je ok i ne verujem da ce se autori iscimati uopste
  • Marko

    14.08.2022 12:51
    Ko je dao glasove?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.