Pijani japanski policajac izgubio dokumenta sa podacima 400 ljudi

Jedan japanski policajac, koji je malo više popio, zaspao je na ulici i izgubio istražna dokumenta koja sadrže lične podatke oko 400 ljudi, saopštila je danas policija.
Pijani japanski policajac izgubio dokumenta sa podacima 400 ljudi
Foto: Pixabay
Policajac od 49 godina, poreklom sa zapada Japana, u petak kasno uveče izgubio je torbu sa dokumentima, navela je lokalna policija i dodala da su u dokumentima bila imena i adrese ljudi protiv kojih se vode krivične istrage.
Japanski mediji, pozivajući se na zvaničnike, naveli su da je policajac izašao na piće sa kolegama i zaspao na ulici na putu ka svom domu. Kada se probudio u blizini železničke stanice, nije pronašao torbu i dokumenta sa ličnim podacima oko 400 ljudi.
To nije prvi put da zaposleni u javnom sektoru zbog pijanstva izazovu neku neprijatnost. Tako je u junu na istoku Japana jedan preduzetnik izgubio torbu u kojoj se nalazio USB sa ličnim podacima 460.000 stanovnika grada Amagasaki. Preduzetnik je izašao na piće i zaspao napolju, na putu ka kući. Srećom, USB je brzo pronađen.

Teme

Japan
  • Ljubomir

    15.08.2022 19:32
    Japanci su jedini
    Prava ljudska bića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva