Trener Argentinos Juniorsa uveo igrača na zahtev navijača, ekipa pobedila 2:0

Poznato je da Argentinci strastveno doživljavaju fudbal, ali niko nije očekivao da će trener prvoligaša Argentinos Juniorsa tokom utakmice sa Unionom uvesti novog igrača na zahtev jednog navijača.
Trener Argentinos Juniorsa uveo igrača na zahtev navijača, ekipa pobedila 2:0
Foto: Pixabay

Stariji navijač na tribini, smeštenoj iza klupe za rezerve, vikao je u nedelju prema treneru Gabrijelu Militu (41) da uvede veznog igrača i tako pomogne ekipi, prenela je HINA.

Milito, bivši odbrambeni igrač Barselone, okrenuo se prema tribini i vikao navijaču "koga, koga da uvedem", pokazuje snimak argentinske televizije "TyC Sports".

Milito je čekao da mu navijač kaže ime fudbalera kog želi da vidi na terenu i gestikulirao mu je rukama, ali stariji gospodin sa brkovima u crvenoj klupskoj majici samo je vikao "veznog, veznog".
 
Trener, nakon što nije dobio ime, podigao je palac u vazduh i navijaču pokazao rukom da će uvesti veznog igrača.
 
Novinari su na konferenciji za medije upitali Milita zašto je to učinio.
 
"Živimo u demokratiji. U potpunoj slobodi. On je uporno tražio da ubacim veznog igrača i ja sam mu odgovorio 'odlično, prestani, poslaću ti tvog veznog'", odgovorio je Milito smejući se.
 
Milito je zaista odmah poslao u igru veznog fudbalera koji se zagrevao pored aut linije.
 
Navijač je stajao i zapljeskao treneru pa se okrenuo ostalim navijačima oko sebe pokazavši im da će zahvaljujući njemu ući novi igrač.
 
"Ovako smo se svi osetili protagonistima. Svi smo učestvovali u izgradnji igre”, rekao je Milito.
 
Argentinos Juniors pobedili su na kraju 2:0 pa se nakon trinaest odigranih kola nalaze na četvrtom mestu u argentinskom prvenstvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.