FOTO, VIDEO: Auto-put prekriven limenkama piva

Hiljade srebrnih limenki zaustavile su saobraćaj na auto-putu na Floridi. Pivo se našlo na kolovozu nakon sudara u kojem je učestvovalo pet kamiona.

Auto-put 75 na Floridi bio je privremeno zatvoren nakon što se kamion sa paketima kompanije "Coors" sudario sa drugim vozilom i kolovoz su zauzele limenke piva.

Lančani sudar dogodio se oko 50 kilometara severno od grada Tampa, navodi se u saopštenju saobraćajne policije Floride.

 

Sve je počelo kada je jedan kamion s prikolicom zakačio drugi tokom prelaska u drugu traku. To je primoralo druga vozila da koče, ali jedan vozač nije uspeo da reaguje na vreme i došlo je do sudara.
 
Kamion koji nije uspeo da se zaustavi na vreme u prikolici je prevozio pakete piva "Silver Bullet". Lakše povrede prijavili su samo oni koji su bili u tom vozilu, navodi se u saopštenju.
 
 
Saobraćaj je regulisan oko dva sata nakon sudara u kojem su konzerve rasute po auto-putu.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.