Provalnik se dugo zadržao u krađi prodavnice, pa zvao policiju da ga spasi od građana

Provalnik na jugu Bangladeša, koji je ostao do zore u prodavnici u koju je provalio preko noći, pozvao je policiju u pomoć kada je shvatio da je u opasnosti od linča na izlasku iz radnje.
Provalnik se dugo zadržao u krađi prodavnice, pa zvao policiju da ga spasi od građana
Foto: Pixabay
"Kada je završio posao, spremajući se za izlazak, shvatio je da više nije noć, da se stanovništvo probudilo i počelo da hrli na pijacu", navela je lokalna policija.
Dodala je da je kradljivac, u strahu od mogućeg linča, u sredu ujutro pozvao sa svog mobilnog telefona broj za hitne slučajeve, da bi ga policija spasila sa samog mesta krađe.
"Otišli ​​smo u prodavnicu, izveli ga pod našom zaštitom, pre nego što su ljudi stigli da ga pipnu. Nikada se u svojoj karijeri nisam suočio sa takvim incidentom", ispričao je lokalni policajac.
 
Vlasnik prodavnice rekao je novinarima da je provalnik pažljivo pripremio veliku torbu punu vredne robe.
 
Profesionalni kradljivac, osumnjičen za druge slučajeve provale, zatvoren je pošto je priznao da je provalio u prodavnicu kako bi krao.
  • Steva

    24.10.2022 18:17
    sramota je kako nam dobro ide
    A, šta će jadan kada verovatno i on živi u zlatnom dobu a država mu je ekonomski tigar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti