Superjahta "Evrima" konačno zaplovila, cena jednonedeljnog boravka 6.400 dolara

Dugo očekivano krstarenje "Ric-Karlton" superjahtom konačno je počelo, tri i po godine nakon što je prvobitno planirano da se krene na prvu plovidbu.
Superjahta "Evrima" konačno zaplovila, cena jednonedeljnog boravka 6.400 dolara
Foto: Pixabay

"Evrima" – prva od tri posebne jahte iz kolekcije "Ric-Karlton Jaht kolekšn" poznatog hotelskog lanca, počela je 15. oktobra sedmonoćno krstarenje od Barselone u Španiji do Nice u Francuskoj, prenosi RTS

Brod dužine 190 metara, koji može da primi 298 putnika, sastoji se od 149 apartmana sa privatnom terasom, kao i prozorima od poda do plafona, a ima i bazen, vinski podrum, spa centar, noćni klub i sopstvenu marinu. 

Početna cena jednonedeljnog boravka je 6.400 dolara po osobi za putovanja Mediteranom, dok putovanja do Kariba počinju sa cenom od 5.100 dolara po osobi, sa mogućnostima smeštaja u rasponu od standardnih kabina, do dvospratnih apartmana u "potkrovlju" i prostranih apartmana sa privatnom hidromasažnom kadom. 
 
Oni koji se nađu na ovim luksuznim krstarenjima mogu očekivati "uslugu po zlatnom standardu" – jahta ima brojno osoblje, obilje prostora i sadržaja među kojima su mogućnosti za bavljenje raznim sportovima, vrhunski restorani, zabavne i tematske večeri.
 
Tu je i posebna dečja ustanova sa bogatim programom za one uzrasta od četiri do 12 godina.
 
"Evrima", što na grčkom znači "otkriće", ploviće do niza destinacija širom Mediterana, Kariba, kao i Centralne Amerike i Južne Amerike, a većina krstarenja traje od sedam do 10 noći.
 
Brod dužine 190 metara, koji može da primi 298 putnika, sastoji se od 149 apartmana sa privatnom terasom, kao i prozorima od poda do plafona, a ima i bazen, vinski podrum, spa centar, noćni klub i sopstvenu marinu. 
U pripremi su još dve luksuzne jahte istog brenda – "Ilma" i "Luminara" koje su trenutno u izgradnji u brodogradilištu u Sen Nazeru u Francuskoj.

Teme

jahta

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.