Tatar biftek i organizovanje rođendana za ljubimce u restoranu u San Francisku

San Francisko odavno važi za "gurmanski raj", sa brojnim restoranima čiju reputaciju krasi nekoliko Mišelinovih zvezdica, ali je to takođe grad ljubitelja pasa.
Tako je vlasnik lokala "Dogue" došao na ideju da otvori restoran isključivo za čovekovog najboljeg prijatelja.
"Dogue", koji je dobio naziv da bi ličio na reč "vogue" (moda), otvoren je prošlog meseca u centru tog kalifornijskog grada.
Za 75 dolara (75 evra) ljubimci dobijaju obrok koji se sastoji od više jela. Između ostalog imaju prilike da isprobaju tatar biftek sa prepečenim jajetom i vafl sa piletinom. Obrok takođe uključuje mimoza salatu i "poslasticu".
 
Prošle nedelje, u restoranu "Dogue" su se slavila tri pseća rođendana istovremeno.
 
Vlasnik je Rahmi Mašarveh, profesionalni kuvar i vlasnik psa, koji je nedavno odlučio da napusti svoj stresan posao u kuhinji uglednog restorana da bi mogao da se fokusira na svoj lokal.
 
Mašarveh provodi sate kuvajući i sastavlajući meni. On tvrdi da ovakva ponuda za ljude u tom kraju može da košta i 500 dolara, a sastojci koje koristi nisu jeftini. 
 
"Svi sastojci su za ljude. Mada, kada biste probali verovatno bi bilo pomalo blago začinjeno za vaš ukus", objašnjava vlasnik.

Teme

pas
  • stara mimi

    13.11.2022 03:02
    Tužno je kako ljudi i svoju ljubav prema psima ispoljavaju na sebičan način. Ako već slave rođendan svoga psa, mogli bi da mu priušte tog dana nešto što znaju da njihov pas voli da radi (da ga odvedu u dužu šetnju, posvete mu ceo dan itd). Ali ne, oni će radije odvesti psa u restoran
  • Semper_idem

    01.11.2022 09:58
    Volim životinje ali ovo je stvarno degutantno i nenormalno na toliko nivoa.
  • jrN

    01.11.2022 09:44
    Koliko je ovo zalosno,toliko je gladnih pasa lutalica,toliko gladne i siromasne nesrecne dece u svetu,koja su gladna i siromasna samo zato sto se Amerika bogati sejuci ratove po njihovim zemljama,da bi Amerikanci mogli da se bahate...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.