VIDEO: Venčale se mis Argentine i mis Portorika

Marijana Varela, mis Argentine i Fabiola Valentin, mis Portorika, venčale su se u Portoriku.
Lepotice su podelile vest na društvenim mrežama, kao i video sa nekim od najvažnijih trenutaka svoje veze.
Snimak prikazuje njih dve obučene u belo, kako slave svoju ljubav na stepenicama zgrade u kojoj su se venčale u San Huanu, piše Zadovoljna.rs.
 
"Nakon što smo odlučili da našu vezu držimo u privatnosi, otvaramo svoja vrata za poseban dan. 28.10.22", napisale su.
 
Mnoge žene koje su sa njima učestvovale na izboru lepote podelile su ohrabrujuće poruke podrške.
 
 
Varela i Valentin upoznale su se na izboru lepote Miss Grand International 2020. i ostale su drugarice nakon završetka izbora. Njih dve često dele zajedničke fotografije, posebno poslednjih meseci.
 
Varela je predstavljala Argentinu na izboru za Miss Universe 2019. i završila je na prvih 10 pozicija na Miss Grand International 2020. Ona je bila model za različite kampanje i takođe je radila na različitim inicijativama koje se bore protiv rodnog nasilja. Valentin je takođe dospela do prvih 10 na Miss Grand International 2020. Ona radi sa više agencija za modele, uključujući jedanaest u Majamiju.
  • Vlady

    05.11.2022 13:58
    Želim im svu sreću sveta.
  • Dragan

    05.11.2022 13:56
    Prelijepo
    Proslavile su se i zaradile pare prodajući fizički izgled a uz to slede najnoviji trend - istopolni brak. Kud ćeš lepše. Samo bi zlobnik pomislio da sve rade za novac. Tako rade emancipovane osobe. Mladi bi trebalo na njih da se ugledaju!
  • Vule

    05.11.2022 13:56
    Kako su one moderneeeeeee

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.