Pošteni nalazač višemilionskog čeka "u znak zahvalnosti" dobio nekoliko kesica bombona

Za izgubljeni ček u vrednosti više od četiri miliona evra, pošteni nalazač kao nagradu dobio je od kompanije Haribo - nekoliko kesica bombona.
Pošteni nalazač višemilionskog čeka "u znak zahvalnosti" dobio nekoliko kesica bombona
Foto: Pixabay (ilustracija)

Na železničkoj stanici Frankfurt-Niderad, kako piše dnevnik "Bild", 38-godišnji Anur G. pronašao je ček na sumu od 4.631.538,80 evra, koji je izdao lanac supermarketa "Rewe" za proizvođača slatkiša Haribo.

Pošteni nalazač je odmah mejlom informisao Haribo.

Od koncerna je saznao da se radi o obračunskom čeku.
 
"A pošto je obračunski ček, mogla je da ga unovči samo naša kompanija i niko drugi", naveli su iz Hariba na upit dnevnika "Bild".
 
Haribo je "u znak zahvalnosti", nalazaču poklonio šest kesica svojih bombonica i zamolio ga da uništi ček.
 
Anur kaže da je razočaran "znakom pažnje" Hariba, a kompanija poručuje da se radi o standardnom paketu koji su poslali nalazaču izgubljenog čeka.
  • Bojsi

    15.11.2022 17:11
    Ne bi me više videli....
  • Dragana B.

    15.11.2022 10:08
    Haribo
    Debelo bi im naplatila! Nije prvi put, da se postenje ne uzvraca nagradom?, dostojnom iszosu i lepim gestom!.. Stamota od firme!
  • Сеновић

    15.11.2022 09:48
    Мислим да је лаж. Мада сам радио директно са фирмом ХАРИБО и веома су нељубазни.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.