VIDEO Keks i bombone od kanabisa u obliku odgrizenog uveta: Zajednički biznis Tajsona i Holifilda

Prva asocijacija na Majka Tajsona uglavnom je momenat kada on grize deo uveta protivniku Evanderu Holifildu.
Taj meč, održan 28. juna 1997, obeležio je istoriju boksa, a njih dvojica postali su, ne samo prijatelji, već i partneri u biznisu. S obzirom na to da se približava Božić, odlučili su da lansiraju keks i gumene bombone od kanabisa u obliku uveta kome nedostaje jedan deo, prenosi RTS.
Još 2018. godine Tajson je počeo da se bavi proizvodnjom ekstrakata od legalnog kanabisa. Naime, on gaji marihuanu na svom ranču od 16 hektara u Kaliforniji, u jednom delu pustinje koja se nalazi na 95 kilometara jugozapadno od Nacionalnog parka Dolina smrti.
Polovina ranča je posvećena uzjaganju marihuane, a na ostatku se nalaze razni objekti od kojih i jedan posvećen školi "Tyson Cultivation School".
 
Odatle je potekla i ideja da se započne za proizvodnjom "Holy ears", proizvodom novonastale kompanije "Carma Holdings" u kojoj je Tajson partner upravo sa bivšim protivnikom Holifildom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

 
"Zadovoljstvo mi je što mogu da udružim snage sa bivšim protivnikom i starim prijateljem, te da naše sportske borbe možemo da pretvorimo u partnerstvo koje može imati dobar uticaj na ljude", napisao je Tajson.
 
S druge strane Holifild je izjavio da su on i Tajson bili sportski protivnici, ali da je noć te 1997. godine promenila njihove živote.
 
"Tada nismo bili svesni koliko smo i kao jaki sportisti, patili. Danas, dvadeset godina kasnije želimo da sa svetom podelimo medicinu koja je nama nedostajala tokom karijere", kaže Tajson i dodaje da verovatno ne bi odgrizao Evanderu deo uveta da je tada imao priliku da koristi kanabis.
 
Gumene bombone od kanabisa će biti proizvedene sa tri ukusa: Cherry Pie Punch, Sour Apple Punch i Black Eye Berry. Sve veganski i bez glutena.
 
Tajson ima i svoj podkast "Hotboxin with Mike Tyson" u kome je 56-godišnji bokser izjavio: "Kada se gledam u ogledalu vidim ove male fleke na zidu i kažem sebi da se bliži kraj mog trajanja na ovom svetu. To je vrlo skoro. Naravno, svi ćemo umreti jednog dana".
 
 
Ajron Majk u podkastu priča i o tome kako je problematičan odnos sa novcem čak i kada ga imaš mnogo. Za njega se veruje da je tokom karijere zaradio pola milijarde dolara.
 
"Kada imaš mnogo novca teško je naći nekoga ko će te zaista voleti. Kada imaš mnogo novca misliš da si nepobediv, ali to nije tačno. Novac ti ne daruje zdravlje i ne štiti te od bolesti ili nesreća. Još manje te štiti od smrti", naglasio je Majk.
 
Poslednje vesti o Tajsonu datiraju još iz aprila ove godine kada je u avionu udario pesnicom jednog putnika koji ga je provocirao i to pet puta. Možda su i samom Majku potrebne velike količine keksa i bombona koje će se pojaviti na tržištu pred Božić.
  • pape

    18.11.2022 08:20
    crna braća
    Respect!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.