U Japanu moguće iznajmiti zgodnog muškarca koji će vam brisati suze

Nova bizarna usluga trenutno je na raspolaganju japanskim ženama, posebno onima koje ne mogu da se izbore sa svakodnevnim stresom i pretrpanim rasporedom.
U Japanu moguće iznajmiti zgodnog muškarca koji će vam brisati suze
Foto: Pixabay
Za nekih 7.900 jena (oko 65 dolara) one mogu preko servisa Ikemeso Danshi da unajme simpatičnog momka koji će im brisati suze.
Hiroki Terai, kreator ideje, pre dve godine je počeo s organizovanjem događaja na koje su dolazili ljudi da plaču zajedno i gledaju tužne filmske klipove, a izdao je i knjigu sa fotografijama muških modela koji plaču.
Sve funkcioniše tako što pozovete službu i izaberete jednog od muškaraca u ponudi, koji dolaze na vaše radno mesto i pokušavaju da vas oslobode stresa.
 
Ukoliko ste već u suzama, on će doći i utešiti vas tako što će vam brisati suze. Ukoliko ne možete da plačete i tako se oslobodite stresa, ovaj mladić će vam pustiti neki emotivni film, koji će vas dovesti do suza. Nakon što se isplaču, skoro sve klijentkinje tvrde da se osećaju bolje.
 
Postoji nekoliko vrsta mladića koji se mogu naručiti, a uglavnom su se trudili da budu različiti kako bi svaka žena mogla da odabere u skladu sa svojim ukusom. Postoje oni iz kategorije mlađi brat, zatim intelektualac, te kategorija loši momci.
 
I dok mnogi smatraju da je ideja za jednu ovakvu agenciju potpuno neumesna, Terai tvrdi da konstantno dobijaju nove zahteve.

Teme

Japan
  • ahahaha

    06.12.2022 15:47
    https://youtu.be/P9xFoUD_MZQ
    Zar ja da ti brišem suze - himna japanskih brisača suza
  • каћан

    05.12.2022 07:05
    болест
    Први у глупостима!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.