VIDEO: Portparol Brazila u centru pažnje zbog ponašanja prema mački

Konferencija za medije fudbalske reprezentacije Brazila na kojoj je sa novinarima razgovarao Vinsijus Žunior na kratko je prekinuo jedan nezvani gost.
Igra između portparola Brazila i mačke trajala je neko vreme, da bi on u jednom momentu izgubio strpljenje. Uhvatio je mačku i prilično nemarno je spustio na pod. Vinisujus mu je uputio pomalo zbunjen pogled.
Nakon toga se obratio novinarima i pitao šta je sledeće pitanje, dok se Vinisujus smejao i, izgleda, prilično dobro zabavljao.
Društvene mreže su se usijale, osude na način na koji je gospodin sklonio mačku sa stola pljušte sa svih strana.
 
Reprezentativci Engleske "usvojili" su mačku koja im se pre nekoliko dana "ušunjala" u kamp i nazvali je Dejv, a Kajl Voker kaže da se svi nadaju da će im doneti sreću u meču sa Francuskom.
 
  • e

    11.12.2022 11:08
    Mekusci
    Mekusci sjasite, nije je povredio ni bacio, prvo je pomazio da se uveri da nije agresivna i onda je spustio sa stola na noge se direkt docekala molim vas bez mrznje
  • Yip Man

    09.12.2022 13:23
    Neobradjena sirovina, prostak i seljacina. Sam sebe obelezio za zivota kao zlu i okrutnu licnost a mogao je da iskoristi retku situaciju u svoju korist.
    Mora da je bolsonarov glasac.
  • Ш

    09.12.2022 08:33
    Ово Срби да су урадили,избацили би нас са даљег такмичења и прогласили би нас за фашисте. Побунио би се цео Свет.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.