VIDEO: Dvejn Džonson kupio sve "Snikers" čokoladice u prodavnici zbog greške iz mladosti

Popularni američki glumac Dvejn Džonson kupio je sve "Snikers" čokoladice u jednoj havajskoj prodavnici.
Razlog kupovine stotinak čokoladica nije to što voli da ih jede, već da bi ispravio svoju grešku iz mladosti, prenosi RTS.
Dvejn je kao četrnaestogodišnji tinejdžer živeo na Havajima, a svakog dana je krao "Snikers" čokoladice na putu do teretane u kojoj je vežbao.
Njegova porodica je bila veoma siromašna, pa nije imao novca za čokoladice.
 
"Ne možemo da promenimo prošlost i ne možemo da promenimo neke od gluposti koje smo uradili, ali ponekad možemo da uradimo nešto da iskupimo loša dela, kao i da izmamimo osmeh nepoznatih ljudi", rekao je Džonson.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 
Osim svojih čokoladica, glumac je platio račune svim ljudima koji su se zatekli u radnji.
  • ZZ

    19.12.2022 09:01
    Ljakse
    Pa valjda je trebalo da plati vrednost koliko je ukrao, a ne da kupi, da bi se iskupio. A ovo što je svima platio račun je bljak, kao ja imam para, a vi nemate, pa ću ja da ''završim''. Ima i drugih načina da se bude human, tamo gde je najpotrebnije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti