Istrčao 365 maratona za 365 dana

Geri Meki iz Klitor Mura, u engleskoj grofoviji Kambrija, koji je obećao da će u 2022. godini svakog dana istrčati maraton kako bi sakupio milion funti u humanitarne svrhe, juče je ostvario cilj.
Pedesettrogodišnji Meki veliki poduhvat je počeo 1. januara prošle godine, kada je najavio da želi da obezbedi po pola miliona funti Mekmilan Centru za pomoć obolelima od kancera i Kambrija domu za beskućnike.
U proteklih 12 meseci potrošio je više od 20 pari patika pretrčavši više od 15.300 kilometara, a poslednji maraton završio je juče oko 15 časova, uz buran aplauz velikog broja ljudi.
Do sada je sakupio nešto više od 800.000 funti, a po prolasku kroz cilj izjavio je da se nada da će se naći donatori da bi ostvario zacrtani cilj od milion funti.
 
 
"Samo se nadam da će ljudi stati iza nas i da ćemo prikupiti milion funti, a ako ne uspemo, bar neće biti zbog toga što ja nisam ispunio obećanje da ću istrčati 365 maratona", rekao je Meki.
  • milenko

    02.01.2023 05:16
    Kapa dole-duboki naklon!!!
    Dobri čoveče ti si kralj Engleske a ne neki drugi !!!
  • Mile rent a bubreg

    01.01.2023 16:39
    Kakve
    Posledice ce osetiti? Tipa manijacka kondicija?
  • Mile rent-a mozak

    01.01.2023 12:33
    Gospodin je, makar, svaki dan trčao maraton u humanitarne svrhe i sakupio milion funti.
    Jedan, nećemo ga nazvati gospodin, u srbiji, svaki dan ima istorijsko obraćanje u trajanju dva maratona a pri tom nestadoše milijarde evra.
    Pronađi razliku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.