VIDEO: Snimak kako Amerikanci pokušavaju da savladaju novi kružni tok hit

Savladavanje kružnog toka za neke vozače je pravi izazov, a dokaz je i viralni video koji prikazuje kako Amerikanci prvi put ulaze u novi kružni tok.
VIDEO: Snimak kako Amerikanci pokušavaju da savladaju novi kružni tok hit
Foto: Pixabay
Kružni tok postavile su vlasti na raskrsnici u okrugu Rovan u Kentakiju, a građevinska kompanija "Walker Construction" objavila je snimak na Fejsbuku, napisavši: "Evo kako ne smete da ulazite u kružni tok" uz detaljna pravila ulaska za vozače.
Na snimku se može videti kako automobili izlaze na pogrešne izlaze ili čak ponekad idu potpuno pogrešnim smerom oko kružnog toka. 
Novi kružni tok izazvao je potpuni haos, a vozači su izrazili svoje nezadovoljstvo govoreći da ništa nije nedostajalo dotadašnjoj raskrsnici.
 
Iz kompanije su objasnili kako su objavili video u nadi da će tako edukovati vozače o pogrešnom pristupu kružnom toku koji je napravljen kako bi se smanjio broj udesa.
 
  • Novosađanka

    06.02.2023 14:25
    Američki san
    Na ovom snimku, sve je rečeno, i o Ameriki i o Amerikancima.
  • Ime

    06.02.2023 09:59
    Sve je OK
    Ovo uopšte nije kružni tok jer nema znaka za kružni tok. Vozači postupaju kako treba, prestrojavaju se kako treba. Možda greše oni vozači koji smatraju da se radi o kružnom toku.
  • Видоје

    05.02.2023 21:07
    Мачији кашаљ
    Требали би ти смотани амери да дођу мало код нас на обуку,
    нпр. на кружни ток Славија у Београду, па да виде шта је прави хаос.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.