VIDEO: Osramotio se i nasmejao sve - rumunski političar nag pod tušem bio na onlajn sastanku

Rumunski političar i odbornik socijaldemokrata Alberto Josif Karajan osramotio se na sednici na koju se uključio onlajn od kuće, nag i mokar direktno iz tuš kabine.
Postao je hit na društvenim mrežama otkako je osvanuo snimak sednice odbora kojoj je on, zbog bolesti, prisustvovao od kuće. 
Kada ga je predsedavajuća pozvala da se uključi u sastanak, odbornik socijaldemokrata pojavio se na video-snimku sav mokar direktno iz tuš kabine svog kupatila.
To je izazvalo salve smeha prisutnih na sednici, a i predsedavajuća je teško uspevala da se suzdrži.
 
Karajan je bezuspešno pokušavao da isključi kameru, koja se očigledno greškom uključila, ali su mu ruke bile mokre.
 
"Ne mogu da prekinem vezu, ne mogu da prekinem vezu! Izvinjavam se, prehlađen sam, ali ne znam kako da prekinem vezu", uznemireno je ponavljao, prenose mediji.
 
 
Naknadno se ponovo pojavio na sastanku pristojno obučen, ali je zbog nepredviđenog gafa postao zvezda svetskih medija i društvenih mreža.
  • Bravo

    02.03.2023 20:41
    Koja blamaža:)
  • Nimbus

    02.03.2023 09:41
    @Vlada
    Svi mi piš**o i ser**o, pa to ne radim na sastancima.
  • Vlada

    02.03.2023 08:50
    Možeš misliti
    Svi se mi tuširamo (redovno, nadam se). Ljudi od svega naprave senzaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.