VIDEO: Željko Mitrović predstavio "virtuelnu voditeljku", rekla mu da "malo nije normalan"

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović predstavio je "virtuelnu voditeljku", za koju kaže da je "povezana sa veštačkom inteligencijom".

Kako se može videti na snimku koji je objavio Mitrović, "virtuelna voditeljka", povezana sa veštačkom inteligencijom, posle 40 sekundi razgovora je izvela zaključak da vlasnik Pinka "malo nije normalan".

Kako je dodala, "malo nije normalan, ali nije loš".

"Nakon velikog uspeha PRDC-ja, Željko Mitrović idejni tvorac i tim lider još dva nova, već najavljena projekta i to DVVC-ja i  Instituta za genetski inženjering i mikromolekularnu biologiju, počeo je probe, sa već formiranim timom DVVC-ja (Centra za razvoj digitalnih virtuelnih video tehnologija). Prvi u nizu projekata DVVC-ja će biti projekat 'digitalnog virtuelnog voditelja koji je povezan sa veštačkom inteligencijom i pretenduje da postane brži i spretniji, čak i od pravih živih voditelja'", objavio je Mitrović na Tviteru.
 
U razgovoru sa "virtuelnom voditeljkom" Mitrović je otkrio da planira da napravi celu generaciju digitalnih voditelja. 
 
"Pokušaćemo da implementirano digitalne voditelje na mnogim našim televizijskim kanalima, pa ćemo videti šta će se desiti i, naravno, koliko će se to publici svideti", rekao je Mitrović. 
 
  • D.S.

    08.04.2023 05:53
    Poreska uprava i zatvor ne mogu da dostignu nivo vestacke
    inteligencije jer ce se taj cilj proporcijonalno udaljavati.
  • miki

    08.04.2023 01:30
    kibernetika
    bolje bi bilo da svoj razvojni tim nazove PRC,vestacka inteligencija na nivou beogradskih djibera i nastupom klinaca iz 90-ih godina koji su kopirali kriminalce,svi koji se bave robotikom i vestackom inteligencijom se trude da bude sto vernije ljudskom bicu a ovaj se razbacio po pozornici u stilu sta hoces brate,mislim nemoj da te lupim po nosu ,mislim brate,sta ti hoces mislim brate.
    bolje da unajmi neke profesionalce ako vec hoce da kopira elon musk-a nego ovako da se sramoti
  • Nele

    08.04.2023 00:27
    Sve više mi je kraaaalj, hahah, car.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.