Boni bez Klajda: Bakica opljačkala banku uz poruku "Hvala, izvinite, nisam htela da vas uplašim"

Boni Guč (78) je nedavno opljačkala banku u Misuriju, kada je blagajniku predala ceduljicu na kojoj traži "13.000 dolara u manjim apoenima", uz poruku "Hvala, izvinite, nisam htela da vas uplašim".
Bezbednosna kamera je zabeležila i kako Boni Guč udara o šaltersko staklo i kaže blagajniku "da požuri".
Nakon pljačke nije daleko odmakla, jer su je policajci pronašli na samo tri kilometra od mesta zločina, a ukradeni novac je bio razbacan po podu automobila, prenosi AP, ne navodeći da li je starija žena bila naoružana.
Starica je, kako tvrdi policija, jako mirisala na alkohol.
 
Šef policije grada Plezent Hil u Misuriju Tomi Rajt je rekao da je cela situacija "jednostavno tužna".
 
Boni Guč je već dva puta bila osuđena zbog pljačke banke, 1977. i 2020. godine, napominje američka agencija.
  • R49

    10.04.2023 17:29
    @ K31
    To jeftino obrtanje situacije je samo jeftino. Za čudo gomila "znalaca" koristi se time da bi ispala duhovita i ironična. Ako niste bili na Zapadu duže vreme (ja jesam) preporučujem vam da to uradite, a možete da potražite i podatke o kriminalu, siromaštvu, prosečnim primanjima, imigrantima i tsl. Podaci su prilično tačni jer Zapad ne krije i ne frizira podatke kao što to radi vlast u tigru. Život na Zapadu se ne sastoji u jurnjavi skupim kolima po hajveijima i brodvejima i dokolici u vilama sa bazenom. Da, ako vam krene živećete bolje nego u ekonomskom tigru, ali ne krene svakom. Život na Zapadu je u proseku dobar, u proseku.
  • K31

    10.04.2023 09:10
    @R49
    "Pravi opis događaja i slika prebogatog Zapada, zemlje obećane."


    Potpuno si u pravu brt, zato svi sa tog istog zapada beže u Srbiju, i ispred naših ambasada u tim državama su kilometarski redovi. Zamisli da je obrnuto? To bi bilo katastrofa.

  • R49

    10.04.2023 07:24
    Opomena
    Šef policije grada Plezent Hil u Misuriju Tomi Rajt je rekao da je cela situacija "jednostavno tužna".

    Pravi opis događaja i slika prebogatog Zapada, zemlje obećane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti