Austrijski nudisti zabrinuti: Gondola sa turistima će ići direktno iznad nudističke plaže

Nudisti u Austriji su uznemireni zbog planova za žičaru koja bi prolazila preko popularne plaže na severnom obodu Beča na kojoj odeća nije obavezna.
Austrijski nudisti zabrinuti: Gondola sa turistima će ići direktno iznad nudističke plaže
Foto: Pixabay
Austrijska novinska agencija je citirala nudistkinju Barbaru Hausjel koja je rekla da se plaši za svoju privatnost ako korisnicima žičare sa kamerama mobilnih telefona bude dozvoljeno da prelaze u tom području, prenose AP i Euronews Srbija.
"Ne želim da završim na internetu", rekala je 72-godišnjakinja za agenciju APA.
Programer projekta Hanes Dejako pokušao je da umiri nudiste, rekavši da će žičare proći preko plaže samo nakratko. Pored toga, prozori bi mogli biti neprozirni, rekao je on.
 
Promotivni video za projekat žičare kaže da će on ići od tranzitne stanice Hajligenštat preko Dunava, a zatim nazad do Kalenberga, male planine na severu prestonice.
 
Nekih 115 gondola sa panoramskim prozorima pružilo bi "prekrasan pogled na Beč", navodi se u projektu.
  • Teodor

    25.04.2023 17:24
    @Tekstilac & Marko
    Propuštate suštinu:
    "Ne želim da završim na internetu", rekala je 72-godišnjakinja.
    Ona ne želi, a mi strepimo...
  • eee,to ti Beč

    24.04.2023 22:48
    Onda neka se pri ulasku u grad plati kazna za nošenje telefona,foto aparata i sata. Iste i oduzeti.
    Sve je opasnost po nečiju intimu.
    A,ako neko i pristane na ulazak bez tih predmeta odmah ga odvesti na nudističku plažu. Šta će on tu sem da ide na plažu.

    Šalu na stranu, ali nudisti vladaju.
  • Tekstilac

    24.04.2023 13:42
    @Marko
    Nisam nudista, ali gospođa je lepo objasnila u tekstu. Dođu ljudi, slikaju ih, i onda te slike objave na internetu. Ili još gore, urade sve to za pare. Ti bi se isto ljutio kada bi neko tebe uslikao na ulici i iskoristio tu sliku za promotivnu kampanju nečega bez da te pita (a imao bi osnov i za građansku tužbu). Ako neko želi da profitira od slike tvog tela, red je da ti plati. Tim gore ako si obnažen, nema to veze sa "sramotom".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.