FOTO Sjajan gest nepoznate osobe u BiH - "spasao" porodicu iz Beograda od kazne za parking

Bračni par iz Srbije oduševila je poruka koju su pronašli na svom automobilu tokom posete Bosni i Hercegovini, tačnije Zenici.
FOTO Sjajan gest nepoznate osobe u BiH - "spasao" porodicu iz Beograda od kazne za parking
Foto: 021.rs
Oni su zajedno iz Beograda sa decom posetili Zenicu i platili parking na dva sata. U gradu su se na kraju zadržali nešto duže, a kad su se vratili, na automobilu su ugledali poruku koja ih je ostavila bez teksta.
"Dragi prijatelju ili prijateljice. S obzirom da si iz Srbije, nisam hteo da ti se pokvari odmor malom neprijatnošću. Naime, zaboravio/la si uplatiti parking pa sam ti ja uplatio parking za celi dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu, a ja sam sprečio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici", pisalo je u poruci, prenosi N1.
 
Par je poruku odlučio da podeli sa drugima pa su je poslali na Instagram profil posvećen "prijateljstvu BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore".
 
Pored fotografije poruke, podelili su i svoje utiske:
 
"Odlučili smo da porodično napravimo malu turneju po Bosni i na našem putu se našla i Zenica. Parkirali smo se i otišli šetati kroz grad. Došli smo u Zenicu oko 13 časova. Suprug je uplatio parking za dva sata, a nama se Zenica jako svidela pa smo ostali mnogo duže i totalno zaboravili na parking i da treba da platimo dodatno vreme. Kada smo se vraćali ka autu tek smo se minut, dva pre nego što ćemo doći do auta setili da smo zaboravili dodatno da uplatimo za parking i očekivali smo kaznu. Na nekih dvadesetak metara vidimo nešto iza prednjeg brisača i bili smo ubeđeni da je to upravo kazna."
Međutim, kako su naveli, dočekala ih je jako prijatna poruka.
 
"Neko je valjda primetio da nam neko iz parking servisa želi napisati kaznu, da bi, verovali ili ne, taj neko ko nam je apsolutno nepoznat, sprečio da nam bude napisana kazna i uplatio parking za ceo dan. Šta reći? Žao mi je samo što nam nije ostavio neki kontakt, barem da mu se zahvalimo ako ne želi novac, ali ne, ništa nije ostavio kao kontakt. Evo, ako nekim čudom sada ovo pročita, zahvaljuju mu se Marijana i Teodor sa decom iz Beograda. Bosanci, divni ljudi!", napisali su Beograđani.

Teme

BiH
  • zztop

    29.06.2023 16:12
    Čuo sam da će mu pomoći i u otplati kredita za stan ... hahaha ... puno vas veruje u deda mraza...
  • Bravo!

    28.06.2023 04:37
    Bravo, ČOVEČE!
  • Hm

    27.06.2023 14:11
    Hm
    Hrvati cujte i pocujte, idem u Istru sa NS tablicama. Pišem kako Cu proci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.