VIDEO: Turista koji je pisao po zidu Koloseuma pozvao policiju i pokušao da se izvini

Italijanska policija identifikovala je turistu koji je snimljen kako u zid rimskog Koloseuma starog dve hiljade godina urezuje svoje i ime svoje devojke "Ivan + Hejli".
VIDEO: Turista koji je pisao po zidu Koloseuma pozvao policiju i pokušao da se izvini
Foto: Pixabay (ilustracija)
Ivan Dimitrov fitnes instruktor iz Bristola u Velikoj Britaniji, koji je uklesao svoje ime i ime svoje devojke u zid Koloseuma, moli italijansku policiju za oproštaj.
Roberto Martina iz italijanske policije rekao je da su njegove kolege razgovarale sa Ivanom, da se on izvinio i pokazao iskreno kajanje zbog onoga što je učinio, preneli su italijanskli mediji.
Ivan se javio pošto mu je policija ostavila poruku na recepciji hotela u kom je odseo.
 
Kako se navodi iz policije, oni su Ivana upozorili da će prijava stići na njegovu adresu u Velikoj Britaniji i da će po pozivu lično morati da dođe na suđenje u Italiju.
 
 
Prijava se ne odnosi na njegovu devojku, mada se ona može smatrati saučesnikom u delu.
 
Kako se navodi iz italijanske policije, Ivan bi mogao da bude osuđen na pet godina zatvora.
 
"O svemu tome odluku će doneti tužilac posle završene istrage, koja zbog video dokaza verovatno neće trajati dugo", istakao je Roberto Martina.
  • B

    07.07.2023 23:23
    @ salebrale
    Magarac od 30 godina je za tebe dete?
    Pa kad će da odraste, sa 65?
  • Vc

    02.07.2023 21:19
    To i nasa deca rade na ekskurzijama, urezuju imena u Zicu, Manasiju, Trajanovu tablu itd....i niko ih ne kaznjava. Dakle, prezivelo je razne civilizacije, ratove, fasizam, vremenske prilike i zub vremena, i onda dodju pametni da unistavaju. SAMO ZESTOKA KAZNA, i u sve sve medije, da svi dobro znaju da to nikada ne rade. Cuj, da uklesem ime na svetsku kulturnu bastinu, pa to boli koliko je lose!
  • salebrale

    02.07.2023 18:31
    Oštra kazna?
    @Samo oštra kazna
    Kako znate da strogo osuđujete tuđu decu, bez milosti. A da je vaše dete u pitanju, kad bi napravilo takvu glupost, kukali bi i molili sve koje znate i ne znate da vam pomognu samo da vam dete ne zaglavi u zatoru ni dana.
    Licemeri...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.