VIDEO: Zanimljiv marketinški trik u Londonu postao hit na društvenim mrežama

Sa neobičnom reklamom u Londonu se ove sedmice pojavio kozmetički brend Maybelline koji je postavio velike četkice za maskaru širom Londona.
Četkice, koje su otprilike veličine suncobrana ili velikog odraslog čoveka, iskaču sa bilborda za Maybellineovu novu Sky High maskaru na centralnim lokacijama kao što su stanice podzemne železnice ili prometni prelazi.
Maybelline je takođe zakačio velike lažne trepavice na autobuse i vozove u metrou. Kada vozovi i autobusi prolaze pored odgovarajuće postavljenih četkica, ona pređe preko trepavica kao kad se nanosi maskara.
Korisnici društvenih mreža su oduševljeni novom reklamom. 
 
  • kvazi englez

    09.07.2023 19:19
    A sta na to kaze saobracajna policija koja tumaci zakon kako Nista drugo sem cemu je namena, onoga ne sme biti na vozilu?
  • NS

    09.07.2023 17:58
    Ovo je CGI. Pozdrav iz Londona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.