VIDEO: Japanac ostvario svoj dečački san - postao je pas

Japanac na internetu poznat pod nadimkom Toko nedavno se našao u centru pažnje kad je na društvenim mrežama objavio rezultate svog dečačkog sna.
Naime, dok su druga deca maštala da postanu čarobnjaci ili doktori, Toko je maštao da postane pas. Svoju želju izrazio je i u eseju koji je napisao u školskim danima.
Toko je uspeo da realizuje svoj san pa je potrošio dva miliona jena (12.740 evra) na uverljivi kostim u kom se u javnosti može pretvarati da je pas. Snimke svojih pustolovina objavljuje na društvenim mrežama.
 
Reakcije na njegove objave su raznolike, a dok mu samo retki čestitaju na ostvarenju sna, mnogi komentarišu da ga čak i psi čudno gledaju što je očigledni znak da nešto nije u redu jer su psi inače izuzetno tolerantni.
 
  • nije bolest

    03.08.2023 01:57
    sve što boli
    I oni ga puste na slobodu da glumi psa?
    Ne zna se ko je ludji?
  • ...

    02.08.2023 23:35
    Malko blesavo, ali cuo sam (i video) daleko gore i gluplje stvari.
  • salajka

    02.08.2023 21:57
    Ja bih rađe da postanem japanski car !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti