Ovce u Grčkoj upale na farmu kanabisa i pojele 100 kg biljke

Jedan pastir bio je iznenađen ponašanjem svojih ovaca ubrzo nakon što ih je izveo na ispašu u oblasti Magnezije u Grčkoj.
Ovce u Grčkoj upale na farmu kanabisa i pojele 100 kg biljke
Foto: Pixabay
Kako prenosi portal TheNewspaper.gr, odmah nakon razornih poplava koje su pogodile šire područje Tesalije tokom kojih su i pašnjaci pretrpeli štetu, stado ovaca je "upalo" u staklenik u kojem se uzgaja kanabis u farmaceutske svrhe i pojele skoro 100 kilograma ove biljke.
Vlasnik staklenika nije mogao da veruje svojim očima kada je saznao da je njegova proizvodnja kanabisa pretrpela veliku štetu od nevremena, a potom i ovaca koje su došle da se nahrane ostacima.
"Ne znam da li je za smeh ili za plakanje. Imali smo žestoke toplotne talase i izgubili deo proizvodnje. Imali smo poplave i one su uništile još jedan deo. I sada, nakon svega toga, imamo stado ovaca, koje je ušlo u objekat i počelo da jede ono što je ostalo. Iskreno, ne znam šta da kažem", rekao je vlasnik licencirane farme za uzgajanje kanabisa.
  • Gurman

    22.09.2023 11:07
    Pečenje
    Gde mogu da poručim pečenje od ovih ovaca?
  • Mp

    22.09.2023 08:59
    Čak su i ovce na strani Koluvije. Pardon, Kolumbije.
  • Klara 13

    22.09.2023 00:45
    Blago ovcama!! Doźivele nirvanu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.