FOTO: Neki dobijaju statue od bronze, neki od mermera, a Rasel Krou od čokolade

Dobitniku Oskara, australijskom glumcu Raselu Krou, posvećena je statua Gladijatora od čokolade, napravljena po filmskom liku gladijatora Maksimusa kog je Krou tumačio i dobio Oskara za tu ulogu.
FOTO: Neki dobijaju statue od bronze, neki od mermera, a Rasel Krou od čokolade
Foto: Pixabay
Ova statua od čokolade je napravljena za 13. Festival čokolade, koji se svake godine održava u gradu Hamrunu u centralnom delu Malte, a prošle godine privukao 25.000 posetilaca.
"Neki ljudi dobijaju statue od bronze, a neki u mermeru. Mene su na Malti napravili od...čokolade", napisao je Krou na svom nalogu na platformi Iks (Tviter) i poručio svojim obožavaocima da će im biti na raspolaganju "da ga probaju".
 
Skulpturu od čokolade Rasela Kroua u prirodnoj veličini, tešku oko 150 kilograma, napravio je Tiziano Kasar, koji je za ovaj događaj napravio i ogromnu sliku Mikija Mausa.
 
Krouov lik, gladijator Maksimus, umire na kraju filma koji je 2000. godine snimio reditelj Ridli Skot. Dugo očekivani nastavak Gladijatora je u produkciji, a Malta je jedna od lokacija za snimanje.
 
"Nastavak nema nikakve veze sa mnom. U tom svetu sam mrtav i pod zemljom", izjavio je Krou ranije ove godine, u razgovoru sa novinarima tokom filmskog festivala u Karlovim Varima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.