VIDEO: Tetovažu platio 52.000 evra - ljudi podeljeni oko toga da li je vredela toliko

Tattoo majstor Šajn objavio je na TikToku video u kojem se pohvalio svojim najnovijim radom, tetovažom koja se prostire preko celih leđa, a koštala je 56.000 dolara, odnosno 52.000 evra.
Otkrio je kako su on i njegova devojka zajedno radili na tetovaži za čiju je izradu trebalo 80 sati, a na kojoj se nalaze elementi naučne fantastike slični prizorima iz filma "Interstellar". 
Uprkos tome što je reč o zaista impresivnoj tetovaži, mnogi su u komentarima kritikovali njenu cenu. 
"Ovo previše košta", napisao je jedan tiktoker, a drugi se složio: "To je polog za kuću, j***š tetovažu".
 
@ishineink $56000 , 2 artists at the same time, for 80 hours. Interstellar vibes. What do you think? I have a few spots left to fill, go to peaksandvalleysbrand.com and choose Shine as your artist to book! Lets make ART.#interstellar #interstellartattoo #spacetattoo #space #jameswebb #galaxy #spacetheme ♬ sonido original - slowed+reverb
 
"Nijedna tetovaža ne vredi toliko", napisao je treći, a četvrti je izračunao kako je klijent tattoo majstore plaćao 700 dolara (654 evra) po satu. 
 
Drugi su mislili kako je tetovaža "vredna tog novca", smatrajući da je reč o pravom umetničkom delu, a neki su istakli i da je reč o "trajnoj umetnosti" pa da zbog toga zaista i vredi toliko.  
  • u sta da se kladimo

    16.11.2023 09:27
    da ce da se pokaje
    mogao je da kupi majicu :D
  • ku3a

    14.11.2023 15:36
    To mu dođe 350e satnica...skoro kao neki vodonistalateri danas što klepaju..
  • Zamenik zamenika

    14.11.2023 10:42
    Meni da plate toliko da mi to stave na telo ja ne bih pristao. Ali to je samo moje lično mišljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.