VIDEO: Otac se izvinio učiteljima zbog loših ocena svog sina i zahvalio im se

Muškarac iz provincije Šandung u Kini postao je viralan zbog svoje podrške sinu ali i prosvetarima, uprkos dečakovim lošim ocenama.
Tata je nedavno na roditeljskom sastanku stao pred druge i izvinio se učiteljima jer su niske ocene njegovog sina smanjile prosek celog razreda.
"Ja radim kao psiholog. Snažan mentalitet i visok emocionalni koeficijent presudni su za uspeh u našoj karijeri", rekao je u viralnom videu objavljenom na kineskoj društvenoj mreži Douyin.
Učiteljima se zahvalio na trudu i radu koje su uložili u njegovog sina i istakao da vidi određeni napredak kod dečaka.
 
"Mislim da ima šanse da postane izvanredna osoba u budućnosti", dodao je ovaj otac.
 
Mnogi su pohvalili oca zbog načina na koji podržava svoje dete.
 

Teme

kina
  • Samo

    08.12.2023 17:10
    Ovo
    Ono što daš detetu kao roditelj ili učitelj to ćeš i dobiti. Sve polazi od kuće, hteli vi to ili ne. Obrazovanje je nadgradnja, a ako je na lošim temeljima ode sve dođavola. U prosveti sam više od tri decenije i jedino lepo u njoj su deca. Sve ostalo je ... Toliko
  • Malo

    07.12.2023 11:21
    Morgen
    @Boris Najlakše je decu kriviti za sve. Hajde da vidimo u kakvom društvu odrastaju? Divota. Sve med i mleko. Da li su deca izmislila tabloide i pevaljke? Zašto im se ne servira adekvatan školski program na RTS-u na kome će moći da otkriju prave vrednosti? Onda bi imala priliku da se ugledaju na naučnike, umetnike, pa i sportiste, a ne na polusvet po Zadrugama. Ko je izmislilio telefone? Da li su deca izabrala da se rode u ovoj zemlji? Niko im se ne obraća; roditelji jer nemaju vremena, a nastavnike boli uvo jer su loše plaćeni. Ako su nastavnici tako dobri (i to malo što bi po tebi da nam pobegne, samo ne znam gde jer ne znaju jezike), kako to da smo tako loši u PISA testovima? Opet deca kriva? To je isto kada se pojedini treneri pravdaju da ne mogu oni da zabijaju golove umesto igrača. Ko je osmislio taktiku? Deca nisu, već nastavnici i minisatrstvo prosvete. Od kada znam za sebe nastavnici nikad nisu uspeli štrajkovima da se izbore za svoja prava. Da li znate sa koliko budalastih predmeta su opterećena? Koliko im je teška torba? Nastavno gradivo je preobimno i nije u skladu sa vremenom u kom živimo. Arhičnim pristupom nastavi sami sebi kopamo jamu iz koje deca sama ne mogu da izađu. Deca ne treba da bubaju već da nauče da povezuju stvari, da nauče da uče.
  • Novosadisti

    07.12.2023 09:54
    За школство
    Докле год се тако размишља ништа неће бити од деце.
    Презаштићена од стране родитеља и под утицајем телефона, нема нама спаса!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.