Bajdenov pas 24 puta ujeo agente tajne službe

Pas američkog predsednika Džozefa Bajdena ujeo je agente američke tajne službe, koji su čuvali Bajdena, najmanje 24 puta, pokazuju novi dokumenti te službe.
Nemački ovčar nazvan Komandant zbog toga je uklonjen iz Bele kuće u oktobru prošle godine, nedelju dana nakon što je agentu tajne službe naneo teške povrede prilikom ujeda, objavio je BBC.
Podaci pokazuju da je Komandant najmanje 24 puta ujeo pripadnike tajne službe između oktobra 2022. i jula 2023. godine, uključujući ujede za zglob, podlakticu, lakat, struk, grudi, butinu i rame.
Kako se navodi, dokumenti ne beleže sve incidente u vezi sa Komandantom, jer pokrivaju samo pripadnike tajne službe, a ne drugo osoblje koje radi u Beloj kući ili u odmaralištu američkih predsednika Kemp Dejvidu u saveznoj državi Merilend.
  • Popaj

    03.03.2024 08:26
    Spotakne se cuko, pa mora da se uhvati za nesto
  • Veterinar

    23.02.2024 23:23
    Jel hrane oni tog psa u opšte?
  • Pobesneli Laloš

    23.02.2024 17:02
    Jel mu ga Putin poklonio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.