Divlja svinja izazvala pometnju u Nemačkoj: Prošetala se centrom grada usred špica

Znatiželjna divlja svinja koja je već više puta uočena u centru nemačkog grada Majnca, danas se ponovno prošetala usred poslepodnevnog saobraćajnog špica po gradu.
Divlja svinja izazvala pometnju u Nemačkoj: Prošetala se centrom grada usred špica
Foto: Pixabay
Pažnju stanovnika šume ovaj put su posebno privukli hotel Hilton, jedna renesansna palata i zgrada državnog parlamenta, objavila je policija u sredu.
Policajci su na putu postavili blokade da bi sprečili moguće saobraćajne nezgode ili sudare sa životinjom, a vatrogasci su doprineli kasnijoj potrazi za nezvanim gostom uz pomoć dronova s termovizijskom kamerom, ali nisu uspeli da je lociraju.
Policija je izdala novo upozorenje da životinja mogla ponovo da se pojavi u centru grada, pa su stanovnike Majnca pozvali na poseban oprez.
  • Nikola

    24.03.2024 19:08
    Kad je Novim Sadom trčala divlja svinja ovde su se nizali komentari "rupa od države", "divljina", "ovo samo u Srbiji može"...
  • Малограђанин

    22.03.2024 08:38
    Није Њемачка што је била.
  • Aleksej

    22.03.2024 07:22
    Sto se kaze...
    Boar' to be wild!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.