Kruzer otkazao posetu Santoriniju zbog prevelike gužve

Jedan od najvećih kruzera "Sun Princess" kompanije Princess cruises, otkazao je plovidbu za Santorini ove godine.
Kruzer otkazao posetu Santoriniju zbog prevelike gužve
Foto: Pixabay
Kompanija navodi da su gosti koji su rezervisali svoja mesta na ovom brodu obavešteni o promeni puta i da neće posetiti Santorini, kako je prvobitno planirano, preneo je "Kathimerini".
 
"Imajte na umu da postoji promena u našem planiranom planu puta. Zbog velikog broja kruzera, više nećemo posećivati Santorini u Grčkoj. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i razočaranja koje ova promena može da izazove", navodi se u poruci kompanije.
Umesto ostrva Santorini, brod će posetiti Hanju na Kritu.
 
Razlog koji se navodi je veliki broj kruzera, što bi dovelo do manje prijatnog iskustva za goste.
"Sun Princess" je prvobitno trebalo da ponovo poseti Santorini 11. juna.
 
Tog datuma je planirano pristajanje još četiri broda - "Star Clippers", "Costa Fascinosa", "MSC Divine" i "Odyssey of the Seas".
 
U kombinaciji sa kapacitetom kruzera "Sun Princess" sa 4.300 gostiju, to bi moglo da znači da će više od 17.000 putnika posetiti ostrvo u jednom danu, dok na Santoriniju živi oko 15.500 stanovnika.
 
Kompanija navodi da se u Hanji očekuje istog dana i kruzer "Potera Azamara", što znači da će zajednica od 111.000 stanovnika imati ukupno oko 5.000 gostiju sa dolaskom kruzera "Sun Princess".
  • O

    04.05.2024 09:11
    Treba kao i venecija da naplacuju ulaz, 100€

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti