Razbijen mit da su Škoti škrti: Osvojio 10 miliona funti i podelio ih sa komšijama

Veteran britanske armije i bivši policajac osvojio je džekpot na poštanskoj lutriji u iznosu od 10,2 miliona funti koji je podelio sa komšijama.
Razbijen mit da su Škoti škrti: Osvojio 10 miliona funti i podelio ih sa komšijama
Foto: Pixabay
Dejvid iz gradića Bridž of Ern, na jugozapadu Škotske, otac dvoje dece, uspeo je na izvlačenju poštanske lutrije 27. aprila da osvoji 10,2 miliona funti.
 
Dobitak je, kako prenosi "San", podelio sa 10 komšija u svom kvartu.
Britanski mediji su preneli da je džekpot od 10,2 miliona funti najveća osvojena premija u nekoj nagradnoj igri u Škotskoj do sada.
Dva dobitnika na izvlačenju 27. aprila su zaradila po 680.000 funti, a osmoro igrača je osvojilo po 340.000 funti.
 
"Ne znam kako se osećam. Malo sam šokiran. Mislio sam da bi i 15.000 funti, pa čak i 5.000 funti bilo mnogo, ali sada sam apsolutno zapanjen", rekao je Dejvid dok su njegove komšije glasno proslavljale osvojeni džekpot.

Teme

loto
  • Gimme Shelter

    11.05.2024 20:44
    Pametan čovek
    Da je zadržao toliki novac, upropastio bi svoj život.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti