VIDEO: Udala se za zgradu da je ne sruše

Američka aktivistkinja Babilonija Ejvaz udala se za 107 godina staru zgradu kako bi sprečila gradske vlasti da je sruše.
Američka aktivistkinja Babilonija Ejvaz udala se za 107 godina staru zgradu kako bi sprečila gradske vlasti da je sruše.

Ejvaz je juče rekla sudbonosno "da" zgradi u Sijetlu koja je zapravo napušteno skladište.

Ona je pre nekoliko dana izjavila da se 'zaljubila' u zgradu tokom protesta "Okupiraj Sijetl" i da ne želi da vidi kako se ruši da bi na tom mestu bio sagrađen kompleks luksuznih apartmana.

Ejvaz i još 16 aktivista ometaju radove već mesec dana obilazeći oko zgrade i tražeći da se ona pretvori u javni prostor.

"Kada pogledam zgradu vidim da od nje može da se napravi svratište, vidim javni prostor za umetnike, vidim besplatnu brigu o deci, ne vidim zgradu, vidim mesto gde će se obratiti svi oni sa potrebama u našem komšiluku", objasnila je ona.

Ona je pre neki dan istakla da ovo čini kako bi pokazala koliko "voli tu zgradu".

  • Osmi sekretar SKOJA

    02.02.2012 12:42
    Investitori se bave vestackom oplodnjom
    Bar je muz nece varati to se zove stabilan brak mada zgrade cesto flertuju sa garsonjerama iz te ljubavi nastaju garaze ostave spajzevi itd
  • 30.01.2012 16:12
    A da li vidi da je za zgrada stara 107 godina i da bi mogla da se sruši, naročito ako je napravljena od čeličnih nosača. Tako da bi mogla srušiti se i da nastradaju umetnici, deca i koga bi već ona tu smestila...
  • sick

    30.01.2012 16:00
    Dokon pop..
    ..i jariće krsti.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.