Voda se zaledila tako brzo da su ribe ostale zamrznute

Jedan stanovnik norveškog sela Lovund primetio je čudan prizor šetajući psa. Zbog niskih temperatura zamrzla se voda u zalivu, a u njoj i riba.
Jedan stanovnik norveškog sela Lovund primetio je čudan prizor šetajući psa. Zbog niskih temperatura zamrzla se voda u zalivu, a u njoj i riba.

Na temperaturi od minus osam stepeni zaliv pun ribe zaledio se tako brzo, da one nisu uspele da otplivaju.

Naučnici smatraju da su ribe bežale od grabljivca, koji je takođe ostao zamrznut.

  • 17.01.2014 12:00
    pomor
    Ove ribe plivajy leđno, kad se voda zamrzne sa živim ribama ribe ostanu uspravno. Ili je u pitanju neka barica koja je presušivala, pa nisu imale gde da se sklone, uginule i ubrzo je temperatura pala ili je neki pomor. Originalna priča zvuči mnogo zanimljivije doduše...
  • 16.01.2014 15:21
    pa to se moze jesti
  • Stari grad

    16.01.2014 11:11
    Šnaucer

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.