Vučić će biti nosilac SNS liste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti nosilac liste Srpske napredne stranke i da će se boriti za svaki glas, a ne za "prikaz lažne demokratije".
Vučić će biti nosilac SNS liste
Foto: 021
"Ni od koga neću da tražim da glasa za Šešelja, Šapića, Gocu Čomić, Čanka, moliću ljude da glasaju za Srpsku naprednu stranku, a ne za Socijalističku partiju Srbije ili bilo koga drugog, osim ako ne budemo u koaliciji", istakao je Vučić.
 
On je rekao da je glasanje "sveta stvar" i da ljudi nemaju prava da se ponašaju neodgovorno, jer ne odlučuju samo o svojoj sudbini, već i o sudbini svoje dece i roditelja, ali i svoje države. 
 
"Ja ću tražiti od građana odgovornost. Tražiću poštovanje rezultata i rada", istakao je Vučić.
 
Vučić je snižavanje cenzusa sa pet na tri odsto video kao suštinski demokratsku normu i rekao da nikome neće u budućnosti pasti na pamet da to promeni. Ocenio je da će i za Srpsku naprednu stranku biti teško da obezbedi 40 odsto žena na listama i da će to biti teško i u lokalnim samoupravama, ali smatra da je to odluka koja se donosi za budućnost.
  • Zos

    10.02.2020 09:55
    Pa zar je to moguće? Ko bi rek'o!!!!!!!!
  • Nemanja

    10.02.2020 00:08
    Vodjo, reci ovim tvojima u RIK-u i na biralistima da slobodno zaokruze umesto mene glas za tvoju stranku, posto ja i moja porodica na izbore koje organizuje Mafija ne izlazimo. A ti sebi daj 97% glasova to ide na tvoju savest!
  • Nikola

    09.02.2020 23:35
    manicnikola09@gmail.com
    Da nije Vučića SNS nebi bio to što jeste danas. A ko bi drugi bio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.