Zelena stranka pozvala Zelenovića i Paunovića u "koaliciju za modernu Srbiju"

Predsednik Zelene stranke Zoran Čabradi pozvao je gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića i predsednika opštine Sašu Paunovića, da formiraju koaliciju za, kako je navedeno, bolju, kulturniju i pristojniju Srbiju i da učestvuju i na republičkim izborima.
Zelena stranka pozvala Zelenovića i Paunovića u "koaliciju za modernu Srbiju"
Foto: Medija centar Beograd
Čabradi poručuje da se Srbija umorila od političara "koji je 30 godina vuku u blato i uništavaju budućnost pogrešnim idejama".
 
On poziva Paunovića i Zelenovića da mu se pridruže u koaliciji, jer su, kako je naveo, dokazali da imaju kapacitet modernih političara. 
 
"Čeka nas puno posla. Mladima od 16 godina moramo omogućiti pravo glasa, jer oni predstavljaju budućnost Srbije. Isto tako, pijaću vodu moramo zaštititi Ustavom, moramo zaštititi naše reke, naše parkove. Moramo ukinuti zakone koji proglašavaju ugalj, umesto građana, strateškim resursom. Dužni smo da našoj deci obezbedimo čistiji vazduh i zemlju i izborimo se za istinsko pomirenje sa najbližim susedima, da ukinemo kriminal i korupciju, i građanske slobode postavimo kao stub društva i države. Samo tako Srbija može ići napred", zaključio je Čabradi.
 
Podsetimo da je Nebojša Zelenović odlučio da istupi iz Saveza za Srbiju, koji bojkotuje izbore, i da učestvuje u izbornoj trci, dok Paunović još uvek nije doneo konačnu odluku.
  • Novosadjanin

    28.02.2020 06:30
    ha ha
    A Zeleni u koaliciji sa SNS-om.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.