Proglašena izborna lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu"

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras izbornu listu "Aleksandar Vučić - Za našu decu" za parlamentarne izbore zakazane za 26. april.
Proglašena izborna lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu"
Foto: 021.rs
To je prva izborna lista koja je proglašena, a predata je ranije danas. Komisija je utvrdila da je validno 45.320 potpisa građana.
 
Nosilac liste je funkcioner Srpske napredne stranke i aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, druga na listi je Maja Gojković, na četvrtom mestu je Miloš Vučević, na devetom Ivan Tasovac, na 14. Marija Obradović, a iza nje sledi Marko Đurić.
 
Na 20. mestu je Aleksandar Martinović, na 22. Milenko Jovanov, na 24. Milan Krkobabić, na 26. Dragomir Karić, na 27. Vladimir Đukanović, na 30. mestu je Jasmina Karanac iz SDPS, na 31. Vladimir Orlić, na 46. Marjan Rističević, na 47. Bojan Torbica iz Pokreta socijalista, a Marko Atlagić je na 53. mestu.
  • Obrad

    06.03.2020 18:04
    Na prvom mestu
    Aleksandar Vučić - Za naš džep
  • Piško

    06.03.2020 15:08
    ...
    Za njihovu decu.
  • bilo ko

    06.03.2020 14:08
    Pravi slogan SNS kampanje bi bio "Svi su isti". Na toj priči održavaju se na vlasti već evo skoro celu deceniju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.