Najveća kvota za premijersko mesto na Novaka Đokovića

Pojedine kladionice ponudile su svojim korisnicima da se klade po pitanju predstojećih izbora u aprilu, pa je kladioničarima ponuđeno da se opklade o tome ko će biti naredni premijer.
Najveća kvota za premijersko mesto na Novaka Đokovića
Foto: 021.rs
Za aktuelnu premijerku Srbije Anu Brnabić kvota je 1,10, dok je kvota da će na njeno mesto doći aktuelni ministar finansija Siniša Mali tri, a da će na čelo Vlade stati nosilac liste Srpske napredne stranke Branislav Nedimović osam.
 
Kvota da će se predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić vratiti na premijersku funkciju je 15, a da će članica Predsedništva SNS Zorana MIhajlović doći na tu funkciju je 20.
 
Najveća kvota za premijersko mesto je na tenisera Novaka Đokovića - 5.000, ista kao i za glumce Lazara Ristovskog i Svetislava Goncića, ali i jutrjubera Bogdana Ilića - Baku Prase.
 
Jedna od opcija je klađenje da li će pojedini političari biti ministri, pa je tako kvota za to da će aktuelni ministar Siniša Mali biti ministar i u naprednoj vladi iznosi 1,01, da će Rasim Ljajić ponovo biti ministar 1,03, dok je kvota za Milana Krkobabića 1,05, a Ivicu Dačića 1,05.
 
Kvota da će aktuelni ministar Aleksandar Antić ostati u vladi je 1,10, dok je za njegovu stranačku koleginicu Slavicu Đukić Dejanović kvota oko 1,3, za Branka Ružića 1,3, a za to da će ministarka Jadranka Joksimović biti i u narednoj vladi 1,4. Najveća kvota za ostanak u Vladi dodeljena je ministru Nenadu Popoviću i iznosi 1,7.
  • m

    09.03.2020 08:36
    kamo srece djokovic!
    ni ne znam da se djokovic kandiduje!?
    nece valjda u kaljugu sa ovim nasim krimosima?
    naravno da bi moj glas isao njemu,vredan,bogat i ostvaren kao licnost,da nas ne blamira po belom svetu kao ovi 'iz obora',...ali takav nece u kaljugu sa krimosima,a i bilo bi mi ga zao da gleda ove morone oko sebe...uf,sad bas brinem...
  • Shorty

    08.03.2020 14:45
    w/e
    Sto da placa covek porez kada ne zivi ovde uopste? Zasto prozivati tako nekog za porez kada ovde neki ne placaju porez koji zive ovde?
  • bogi

    08.03.2020 13:33
    w/e
    Novak Djokovic ovoj drzavi ne treba da placa porez jer ova drzava u njega nije ulozila ni jedan dinar. U nasoj vrloj prepametnoj skoli je imao problema zbog igranja tenisa . Novaka je stvorio njegov otac a ocu se porez ne placa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.