Aleksandar Šešelj predao RIK-u izbornu listu SRS

Aleksandar Šešelj predao je sinoć izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji u ime Srpske radikalne stranke (SRS), koju su potpisala 11.063 građanina.
Aleksandar Šešelj predao RIK-u izbornu listu SRS
Foto: Twitter
"Prvi na listi je Vojislav Šešelj, drugi Milorad Mirčić, a treća Ljiljana Mihajlović", rekao je Aleksandar Šešelj i naveo da su na izbornoj listi stranački funkcioneri, predsednici okružnih i opštinskih odbora, pošto se na izborima, kako kaže, kandiduje program stranke.
 
 
On kaže da su potpisi prikupljeni u relativno kratkom roku i da radikali nisu bili "privilegovana stranka u smisli termina javnih beležnika".
 
Prema njegovim rečima, SRS očekuje da na predstojećim izborima ostvari bolji rezultat nego na prethodnim.
  • MonteDushano

    09.03.2020 15:05
    Treba li išta komentarisati? Srbija će se dematerijalizovati..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.