Mihajlović: Jeftine državne stanove da mogu da kupe i medicinari, profesori i železničari

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović danas je izjavila da se zalaže da stanove koje gradi država po povoljnim uslovima mogu da kupe i lekari, medicinske sestre, profesori i radnici u železničkim preduzećima.
Mihajlović: Jeftine državne stanove da mogu da kupe i medicinari, profesori i železničari
Foto: 021.rs
Ona je prisustvovala polaganju kamena temeljca za izgradnju 250 stanova za pripadnike službi bezbednosti u Beogradu i podsetila da je širom Srbije počela izgradnja gotovo 2.000 stanova.
 
"Ponosna sam na to što ćemo za sedam dana u Vranju uručiti prve ključeve, ali i što završavamo stanove u Kraljevu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu. Naš cilj je da svi vi koji brinete o Srbiji ostanete za živite sa svojim porodicama u svojoj zemlji", rekla je Mihajlović.
 
Ocenila je da taj projekat znači "napredak Srbije i građevinarstva, ali ukazuje i na stabilne javne finansije i timski rad i jedinstvo predsednika Aleksandra Vučića i Vlade".
 
"Imajući u vidu važnost ovog projekta, zalažem se i za to da se on proširi i na druge profesije i da ovakve stanove mogu da kupe i lekari, medicinske sestre, profesori i radnici u železničkim preduzećima", rekla je ministarka.
  • Mili

    13.03.2020 08:28
    A vi, kako ste?
    Jeftini stanovi za profesore! Pa za koga su oni skupi? Za lopove? More, mupm.
  • Djenkinim stopama

    13.03.2020 02:06
    optuzena za mito i korupciju
    i nikom nista. glavni urednik stradije , je rekao,
    nije ona ja joj verujem
  • Markov Ivan

    12.03.2020 05:20
    Certis 32
    Za vrijeme Jugoslavije sijecam se u Puli moj stric je kao direktor firme dijelio benificirane stanove pocev od cistacice sa djecom, soferima kamiona, radnicima i svim zaposlenim koji su imali probleme sa stanovima. Nije bilo razlike dali radi za Cajote ili Vojsku. Vojska je iovako dobijala stanove za sve koji su radili u vojci i moj otac je dobio 3 soban stan od vojske. Kad je doslo da se vracaju stanovi jer si imao i kucu naravno svako je morao da vrati stan i omoguci nekome drugome da dostojno zivi. Ovo sto izvode sada u Srbiji da se samo ovima daju jefitniji stanovi je nedemokraticna i selektivna sprdacina na nivou seljacina koje pojma nemaju o nicemu. Diskriminacija ostalih radnih ljudi koji placaju porez. U kojoj zemlji mi recite advokati ne placaju porez na rad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.