Proglašena izborna lista "Zavetnici" Milice Đurđević Stamenkovski

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras izbornu listu "Milica Đurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici" za izbore 21. juna.
Proglašena izborna lista "Zavetnici" Milice Đurđević Stamenkovski
Foto: N1
Na listi je 250 kandidata za poslanike u Skupštini Srbije, a dostavljeno je 10.349 pravno valjanih izjava birača koji je podržavaju.
 
Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević rekao je da su date potrebne akreditacije za rad 70 posmatrača nevladine organizacije CRTA koji će pratiti rad biračkih odbora.
 
Zamenica predsednika RIK Željka Radeta postavila je pitanje Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave kako je moguće da 165 lica bude dva puta upisano u Jedinstveni birački spisak, a Dimitrijević je rekao da se ne radi o tome, već je taj broj lica dva ili puta više podržao neku drugu listu. 
  • Svetlana NS

    29.05.2020 14:38
    SnSovi trabanti
    Vučićeva opozicija.
    Ko im je skupljao glasove?
    To će se sve brzo pokazati.
  • deda Andra

    28.05.2020 10:54
    Hocemo svoju Srbiju
    Drzava je neotudjivo pravo vlasnistva svih gradjana Srbije. Prodajom drzave prodaje se i narod!
    Ako to nije jnasno ,,prepametnim Evropejcima,, i ne zasluzuju ni da zive u Srbiji. A to jedino zastupaju ,,Zavetnici,,.,
  • Hm

    27.05.2020 15:50
    Samo ću reći da kanda bunar u koji Srbija sa svojim građanima tine nema dno... Pošto je sve dublje i dublje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.