Politika: Sednica Glavnog odbora DS zakazana za 21. jun

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke zakazana je za 21. jun u opštini Stari grad u Beogradu, piše u dopisu koji su u utorak dobili svi članovi tog partijskog tela, prenosi Politika.
Politika: Sednica Glavnog odbora DS zakazana za 21. jun
Foto: 021.rs
To je peti put da predsednik DS Zoran Lutovac odlaže sednicu, pa će se verovatno "prvi put u novijoj istoriji stranke" dogoditi da sednica Glavnog odbora nije održana sedam meseci, mada to po Statutu mora biti na svaka tri meseca. 
 
List podseća da je lider DS pre samo nekoliko dana tvrdio da će Glavni odbor zasedati 31. maja, ukoliko to dozvole epidemiološki uslovi, ali je Lutovac odlučio da ponovo pomeri termin sednice. 
 
Poslanik DS Radoslav Milojčić rekao je za Politiku da je 140 članova GO pristalo da se pomeri sednica, zakazana za 17. maj, a Lutovac je ponovo pomerio njeno održavanje. 
 
Prema njegovim rečima, male su mogućnosti da se sednica održi na dan parlamentarnih i lokalnih izbora u zgradi opštine Stari grad, u kojoj su dva biračka mesta.
  • Pedja

    27.05.2020 13:45
    Ozbiljan list
    Ali Politika... Kakva sramota od lista. Vidi se za koga glavni urednik Politike i svih drugih listova u Srbiji navija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.