DS: Sekretarku MUP-a zbog nečovečnog pitanja Igoru Juriću razrešiti svih funkcija

Demokratska stranka (DS) zatražila je da državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković "od sutra bude razrešena svih javnih funkcija koje se finansiraju sredstvima građana".
DS: Sekretarku MUP-a zbog nečovečnog pitanja Igoru Juriću razrešiti svih funkcija
Foto: 021.rs
"Nakon nečovečnog ataka na Igora Jurića koji je pretrpeo najveću moguću ljudsku bol, kome je dete svirepo ubijeno, a kome pomenuta osoba upućuje pitanje gde je on bio u tim momentu - jedino pristojno od ministra policije, predsednice Vlade i predsednika države, koji i tako o svemu odlučuje - jeste da ovo lice udalje", saopštila je DS.
 
Kako je ocenila DS u saopštenju, ukoliko je Popović Ivković predsedniku države, premijerki i ministru policije adekvatno društvo i reprezent politike koju zastupaju, neka je rasporede u okviru svojih stranačkih kapaciteta.
 
U saopštenju se navodi da je uvreda za državu Srbiju da neko takav obavlja bilo kakvu funciju u javnoj upravi, a naročito da bude visoko pozicioniran u ministarstvu koje bi trebalo da brine o bezbednosti građana.
 
Popović Ivković i Igor Jurić gostovali su u nedelju u jednoj televizijskoj emisiji, koja se pretvorila u prepirku o efikasnosti i poverenju u policiju kada je u pitanju nestanak dece. Na tvrdnje državne sekretarke da policija dobro radi svoj posao i da je pronašla ubicu njegove ćerke, Jurić je upitao zašto je nisu našli živu, a Popović Ivković je njemu odgovorila pitanjem "a gde ste Vi bili tada".
  • Milanče

    01.06.2020 17:02
    slamka
    Opet se protivnici SNS hvataju za slamku. Pa valda može neko i da pogreši. Treba ga ubiti zbog jedne greške, odmah i na licu mesta?
  • @Biljana

    01.06.2020 16:26
    Pristojnist
    Vi uopšte nemate empatije što znači da ste psihopatska ličnost kao i većina SNS glasača.

    Da li bi Vi ljubili noge policiji koja nije došla dok vam je ćerka brutalno silovana i ubijena?

    On se ponaša dovoljno pristojno s obzirom da je izuzetno namerno bezobrazna.
  • Beznadežni slučajevi

    01.06.2020 16:10
    SNS -ovcima objašnjavati nešto je gubljenje vremena.

    Rodili se da budu bezobrazni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.