Koalicija "Nek maske padnu" predala potpise za izbornu listu

Koalicija "Nek maske padnu", čije su članice Zelena i Nova stranka, predala je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu sa imenima 204 kandidata za poslanike i overene izjave 10.860 građana koji su podržali tu listu.
Koalicija "Nek maske padnu" predala potpise za izbornu listu
Foto: FoNet/Aleksandar Levajković
Lider Zelene stranke Goran Čabradi izjavio je da je "Nek maske padnu" jedna od retkih nezavisnih izbornih lista i ocenio da je politika u Srbiji zagađena, kao i sve sfere društva.
 
Naša koalicija želi da pokaže da politika može biti drugačija i da treba rešavati svakodnevne probleme građana, rekao je Čabradi novinarima. Predsednik Nove stranke Zoran Živković je ocenio da je Srbija bolesna država i da mora biti zdrava i čista, što je zadatak koalicije "Nek maske padnu".
 
Uz tvrdnju da je "kriminal svuda oko nas", Živković je izjavio da je zato potrebna akcija "Sablja 2", kao "novi model za 21. vek". Što se tiče spoljne politike, ne treba da se svađamo ni sa kim, već da ostvarimo evropske uslove, zbog naše dece, rekao je Živković.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.