VIDEO: Rasprava Trifunovića i Radulovića oko prikupljanja potpisa, jedan drugog nazvao "opasnom lažovčinom"

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović optužio je Sergeja Trifunovića da je Pokretu slobodnih građana potpise za izbornu listu prikupljala vlast, što je Trifunović ocenio kao "podmetačinu" i laž.
VIDEO: Rasprava Trifunovića i Radulovića oko prikupljanja potpisa, jedan drugog nazvao "opasnom lažovčinom"
Foto: Screenshot
"Niste ih vi skupljali, ne možete mi reći da ih je skupljao Aleksandar Vučić i da ste vi jedina osoba koja je legitimno skupljala potpise. U pitanju je apsolutna laž", rekao je Trifunović, obraćajući se Raduloviću u Utisku nedelje.
 
Predsednik DJB tvrdi da je najviše potpisa PSG skupio na Novom Beogradu, i to, kako je rekao, 5.002, te da im je na svaka dva minuta za osam dana dat jedan potpis.
 
"A, pritom, uopšte ne izlazite na lokalne izbore na Novom Beogradu", istakao je Radulović i dodao da je slično na Čukarici, gde tvrdi da je PSG skupio 1.200 potpisa, i gde, kako kaže, takođe ne izlazi na izbore.
 
To je odvratna i gnusna podmetačina i laž, glasio je odgovor Trifunovića.
 
Tokom emisije su razmenili mnogo optužbi, a Trifunović je Radulovića nazvao u jednom trenutku "opasnom lažovčinom" nakon čega je otišao na cigaretu i napustio studio.
 
  • Limanac

    10.06.2020 13:26
    @PP

    Vidi, nikad nisam bio član nijedne stranke, pa ni DJB. Znam da je gomila ljudi napustila pokret. Takođe mi je nejasno ni zašto nije registrovao partiju umesto pokreta. Neki kažu da ne veruje nikome u vezi para - da je to jedan od razloga. Drugi kažu da je Radule čovek krajnosti i da nema diplomatske veštine. Drugim rečima, kada se sa nekim pokači - jednostavno ga otera. Verujem da je sve to istina. Kao što i sama kažeš, većina stranaka je autokratska. Jedina stranka koja je menjala kroz unutrašnje izbore predsednika je pokojni DS. Očigledno kao narod još nismo došli do nivoa demokratskog uređenja partija.
    Ali...
    Saša Radulović predstavlja upravo suprotnost onom što si rekla. Čovek je otišao sa mesta ministra jer nije želeo da pravi kompromise i pretvori se u jednog od NJIH. Apsolutno mu je svaka reč na mestu.
    Još jednom te pitam: zašto pominješ gej brakove kada čovek nije promenio mišljenje o njima?
    Da li imaš podatak koji opovrgava priču o readmisiji migranata iz Austrije? Ili ne praviš razliku između zvanično potpisanog dokumenta i desničarskih budalaština?
  • Logicno

    10.06.2020 12:51
    Odgovor
    Sokole otvori oci i mozak.... Radulovic je bio za bojkot izbora da i odustao je od toga. Razlog ako bojkotuje jedna stranka bojkot nema smisla iz prostog razloga sto ce sve jedno da bude veca izlaznost od 50 posto. Da bojkotuje cela opozicija tad bi bilo sanse gotovo sigurne da bojkot uspe zato sto bi izlaznost bila manja od 50 posto. Jednostavno
  • Soko

    09.06.2020 23:37
    Prevara
    Kako moze da gleda ljude u oci i da laze , do juce bio za bojkot pa naprasno hoce na izbore. Kako je jeftina ljudska dusa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.